Der var kynismen til forskel da Copenhagen Giants besøgte Odense til et DAFL Premier League brag. Kæmperne fra hovedstaden endte med at trække det længste strå i en kamp, der svingede med et mål til forskel i de første tre quarters.

Solen skinnede på en velbesøgt dyrskueplads lørdag den 3. august, da Odense Lions tog imod Copenhagen Giants i en afgørende DAFL Premier League kamp. De mange tilskuere var mødt op til løftet om en god eftermiddag i godt selskab, og i håbet om at kunne løfte løverne frem mod en sejr mod sidste års mestre fra København.

De første to quarters lod da også til at indfri det løfte, da løverne kom bragende ud til kampen, og flere gode aktioner på midtbanen blev belønnet med forward entry efter foward entry. Desværre havde løverne ikke den fornødne skarphed på dagen, og selvom spillet i første halvleg var en tætspillet affære med løverne på det meste af spillet, kom Odense ud til halvleg med en lille bagkant på to point.

Tredje quarter var lige så tætspillet, men med Karl Warrener i front kunne løverne konvertere, og endte quarteren a point med Giants, 38 mod 38.

Der var altså lagt op til et brag i 4. qtr – men Giants viste, hvorfor de sidder på mesterskabet og trak hurtigt fra løverne, der mistede noget af det spilovertag de havde de første tre quarters.

Karl Warreners stærke indsats blev belønnet med en best on ground.

Slutresultat:
6. 10. 46 – 10. 6. 66

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *