Odense Lions løb i weekenden ind i Farums tropper, der viste sig for stor en mundfuld for løverne.

Lørdag den 17. august er en dag man vil mindes i Farum for klubbens 25 års jubilæum – tillykke med det. Men i Odense lægger vi den hurtigst muligt bag os og skuer fremad.
Det endte nemlig med sæsonens største nederlag, da Odense besøgte Farum på deres hjemmebane.

Kampen blev spillet i 9-a-side formatet, og som ikke just favoriserer Odenses styrker, der i høj grad ligger i spillet på jorden. Løverne kom dårligt fra start, og da den efter første quarter stod 40-0 i kattenes favør lignede det en regulær afklapsning, og selvom flere af Odenses spillere løftede spillet, var det ikke nok til at vende den ringe start.

Der var debut til 3 spillere: Unge Mackenna Huf, der med sine 16 år var banen yngste, skarpt efterfulgt af endnu en debutant Declan Daniels på 17. De to unge blev gjort selskab af dagens tredje DAFL-debutant, Joshua Spencer, og trods meget begrænset footy-erfaring gjorde alle tre god figur.

Generelt kan siges, at det dårlige resultat ikke er produkt af dårlige præstationer, da mange af klubbens spillere viste fint niveau. Særligt Scott Walsh viste styrke, da han og det resterende forsvar holdt sidste års leading goalkicker Mikkel ‘Psyko’ Hjerpe blev holdt på to mål. Den præstation blev da også belønnet med løvernes Best on Ground.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *