Årets DAFL-kamp og besøg fra Sofia

Lørdag den 31. august bliver en stor footy-dag i Odense, når Odense Lions spiller årets hidtil vigtigste DAFL-kamp mod rivalerne fra Port Malmø Maulers.

Det er dog kun en af tre fantastiske fodboldbegivenheder, Odense Australsk Fodbold er vært for den dag. Samme dag er der nemlig kamp mellem Odense Lionesses og Port Malmö Lynx, og Odenses 2-hold spiller venskabskamp mod nyligt etablerede Sofia Magpies.

Det er en kamp om 2. pladsen, når Maulers lægger vejen forbi Odense. Maulers vil med en sejr lægge sig solidt på pladsen med 19 point – samme som nuværende 1’er fra Farum, mens Lions med en sejr når 17 point og altså vil være 2 point foran Malmø, der dog har en kamp mod Copenhagen Giants til gode.
DAFL er altså mere åben end nogensinde, og med udsigten til en 2. plads vil Lions gøre alt i deres magt for at få de fire point.

Kampene mellem Odense Lions og Port Malmö Maulers er nogle af Europas hårdest spillede fodboldkampe – begge hold søger at få bolden i hænderne med brug af deres fysik, og der plejer at være stor tænding på.

Dagens program er som følger:

  • 11.00 Lionesses v Lynx
  • 13.00 Lions v Maulers
  • 15.00 Lions v Magpies

Som altid sørger Odense Australsk Fodbold for at der er øl, vand og grillmad til de deltagende, og der er som altid GRATIS adgang.

Hvad: Australsk Fodbold i Odense

Hvor: Odense Dyrskueplads Indgang Øst

Hvornår: 31. august kl 11

Pris: Gratis

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med i hvad der sker i klubben ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev