Den 19/2 blev der afholdt generalforsamling i Odense Australsk Fodbold. Det store emne var overdragelsen af flere ledende positioner. Der er blevet taget afsked med tre hårdtarbejdende medlemmer, som har forladt løveflokken. Vi er i klubben stolte over, at vi ikke kun udvikler spillere, men også ledere og ildsjæle. De tre medlemmer fortsætter nemlig deres involvering i sporten i andre klubber.

Kaspar Bruus har både været formand, kassere og kaptajn i klubben. Han har været meget involveret i den succes og fremgang, vi har haft i Odense. Det kan ikke beskrives, hvor meget energi, der er blevet lagt i klubben af den unge mand, som gik fra helt ny til nu at være indbegrebet af en ildsjæl og derudover også landsholdsspiller.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, dyrker sport, græs og friluftsliv

Maria Falkesgaard er en af de store grunde til, at kvindefodbold i Danmark er blevet et samtaleemne. Efter at have startet i klubben, blev hun hurtigt en leder og mentor for kvinderne og klubben generelt. De sidste to år har hun været formand og stået for flere tiltag, der har styrket Australsk Fodbold ikke kun i Odense, men i hele Danmark.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer

Lars Korsholm har i 2019 siddet som kassere i klubben og håndteret klubbens finanser. 2019 var et år, hvor der har været flere indtægter og udgifter end nogensinde før. Det er ikke den mest prestigefyldte opgave, men Lars var klar på at bidrage til fællesskabet. Selvom spillet på banen blev sat lidt på pause grundet en skade, fortsætte han involveringen. Lars fortsætter med sporten i København og Barracudas får i ham en mand, man kan stole på både inde- og udenfor banen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, står, friluftsliv og natur

Kaspar og Maria fortsætter deres involvering i Århus Bombers hvor de er med til at starte klubben op. Allerede i år ser vi resultatet, da holdet er tilmeldt DAFL 2020. En helt fantastisk bedrift og resultatet af Odenses og Århus’ samarbejde de seneste par år. De to løvelegender kommer til Århus med erfaring og viden om, hvad det kræver at drive og lede en Australsk fodboldklub.

Fra alle i klubben vil vi gerne sige tak for indsatsen til de tre ildsjæle og de utallige timer brugt. Med Kaspar og Maria bag roret er chancen for succes i Århus næsten garanteret, og Lars bliver en udfordring for enhver angriber, der møder København i 2020. 

Til at overtage fra de tre hårdtarbejdende tidligere medlemmer, blev der i går valgt nye folk ind. Klubben vil derfor også gerne ønske tillykke til Jonas Roland, som er ny formand, Søren Steffensen, der er ny næstformand og Robin Nilsson, som er ny kassere i klubben. Tre kompetente herrer, som lever og ånder fodbold og klubbens værdier. Der er ingen tvivl om at klubben går en lys fremtid i møde, og vores ambition om at blive Danmarks mest aktive Australske fodboldklub skal nok lykkes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *