Om Odense Australsk Fodbold

Hvis du vil læse mere om klubben, holdene og organisationen er du kommet til det rette sted.

Klik på boksene forneden for at læse om holdene og spillerene, eller klik her for at læse om vores organisation og bestyrelse, og vores mission, vision og værdier.

Lions

Odense Lions er Odense Australsk Fodbolds herrehold og det første hold i klubben.
Lions konkurrerer i DAFL og blev i 2018 repræsenteret af 45 forskellige spillere på forskellige tidspunkter.

Lionesses

Odense Lionesses er Odense Australsk Fodbolds kvindehold. Lionesses konkurrerer i WNAFL, hvor de har haft stor succes, og herigennem har spillet Champions League i flere omgange.

Cubs

Odense Cubs er Odense Australsk Fodbolds ungdomshold. Holdet er primært henvendt til unge i alderen 15-19, og er planlagt til at starte efter sommeren 2019.

Vores historie

Odense Australsk Fodbold blev stiftet i januar 2013 som Fyns første og hidtil eneste australsk fodbold klub. Siden har klubben oplevet en rivende udvikling og har i dag mere end 50 medlemmer, et stort netværk og et solidt fundament at bygge videre fra.

Klubben har ca 40 aktive spillere i alderen 18-35 med udstikkere i begge ender og arbejder altid aktivt på at få flere nye ansigter til klubben – vi eksisterer kun for vores medlemmer, og jo flere jo bedre.
Alle er altid velkomne, uanset alder, køn og erfaring.

Vi er en del af Bolbro GIF og bor og spiller i Bolbro Parken på Falen 95.

Det er en vigtig del af klubbens identitet at være imødekommende og sociale – mest fordi vi ikke kan lade være, men også fordi vi mener at en sportsklubs fundament er medlemmerne, og selvom resultater er vigtigem, er det allervigtigste at vi skaber resultaterne fælles.

Derfor gør vi også meget for at lave andet sammen, end at spille fodbold, og elsker nye ansigter – uanset om de vil spille, heppe eller engagere sig på en helt tredje måde.

Shopping Basket