Bestyrelse & Organisation

Odense Australsk Fodbold er en del af Bolbro GIF, hvorfor klubbens officielle navn er Odense Australsk Fodbold BGIF.

Klubben ledes af en medlemsvalgt bestyrelse, bestående af en formand, en næstformand, en kasserer, og fire menige medlemmer.

Udover bestyrelsen er der i klubben række udvalg, der varetager forskellige opgiver i forbindelse med både events og drift.

Odense Australsk Fodbolds nuværende bestyrelse​

Morten Merhøj Mose

Maria Falkesgaard

Kaspar Bruus

Amanda Teglhus

Bestyrelsesmedlem - sekretær

Steffen Yndal Sicard

Bestyrelsesmedlem

Mette Brøndserud

Bestyrelsesmedlem

Jesper Rubin Galløe

Bestyrelsesmedlem - social-ansvarlig

Vision, Mission og værdier

Det skal være sjovt. Og fair.

Odense Australsk Fodbolds Vision

For Odense Australsk Fodbold handler det om fællesskab og sport. Om at mødes om australsk fodbold på en måde der inkluderer og udfordrer. Om udvikling. Af personen, af spilleren, af holdet, af klubben. Af fællesskabet.

Det har det gjort siden 2013 og det vil det fortsætte med. Vi er kendt for at være åbne, brede og inkluderende, samtidig med at vi presser hinanden til og forbi vores grænser. Og det er vi stolte af.

Odense Australsk Fodbolds Mission

Odense Australsk Fodbold vil være den største klub i Europa udenfor London målt på medlemmer.

Odense Australsk Fodbold vil være lokalt forankret i Odense og Bolbro for at sikre identiteten og kontinuiteten i klubben.

Odense Australsk Fodbold vil være åben for alle, der vil deltage, uanset kendskab til sporten og uanset hvilken rolle man kan udfylde.

Odense Australsk Fodbold vil være konkurrencedygtige og være medaljekandidater på både herre og kvindesiden.

Odense Australsk Fodbold vil være førende i Europa på  faciliteter.

39952085_1990485874399900_9103376951321559040_o

Organisationen

Vi er en del af Bolbro GIF, der som hovedforening huser fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, amerikansk fodbold og ikke mindst os.

Vi er en del af SDU Sport samarbejdet, der er vores indgang til studielivet i Odense, særligt på Syddansk Universitet. Udover os støtter SDU Sport fodbold, gymnastik, fight,  løb, cykling, cheerleading og universitetsroning.

Odense Australsk Fodbolds personale

Morten Merhøj Mose